2015. szeptember 9., szerda

Azt ígérted... - 3.rész (utolsó)

 Egy gyermekkori ígéretnek bizony nagy súlya van. America még a mai napig emlékszik arra a
fogadalomra, amit 10 éve a bátyja, Radar tett neki. De az idők változnak, és America meg van győződve arról, hogy Radar elfelejtette a szavait. Ám a szüleik halálának évfordulóján valami olyan különleges dolog történik kettejük közt, mely egyben mocskos –és bűnös, és egyben álomszép. Ha kíváncsi vagy egy romantikus, erotikával fűszerezett történetre, akkor olvass bele!
  • Műfaj: romantikus, dráma, erotikus 
  • Besorolás: 18+ 
  • Kulcsszavak: erotikus, vérfertőzés, többrészes, romantika, árva, tini, gyermekkori szerelem, testvérpár, helyszín: USA, 21. század
  • Rész: 3/3 
  • Szám/személy, idő: E/1, múlt
  • Szemszög: női
  • Író: Dorothy Chanté
  • Béta: Raquel Yates

Trailer



FIGYELMEZTETÉS:  Oké, én nem tudom, hogy hogy a francba pattanhatott ki ilyen, erotikától gerjedző történet a fejemből, de előre szólok, az egész olyan lesz, mintha egy pornót olvasnátok, szóval aki irtózik az ilyesmitől, az inkább bele se kezdjen!


 Gyorsan lezuhanyoztam és átöltöztem, majd a lepedőmet betettem a szennyesbe. Nagyon rossznak éreztem magamat, ami újra felkeltette bennem a bizsergést. Kétségtelen, élveztem a helyzetet. Jókedvűen trappoltam le a lépcsőn egészen a konyháig, ahol Radar éppen sertepertélt. Most, hogy a komornyikunk szabadságot vett ki, kénytelenek vagyunk magunknak elkészíteni az ételeket. Már a lépcsőfordulóban megéreztem a juharszirup édes illatát és a palacsinta hívogató aromáját, amitől majd éhen vesztem.
 Ahogy leértem, Radar vidám tekintete fogadott. A széles mosolya arról árulkodott, hogy nem bánta meg a tegnap történéseit, amitől egy kő esett le a szívemről. Féltem, másnap minden megváltozik, és rájön, milyen nagy butaságot csináltunk.
 - Gondolom, éhes vagy. Csináltam palacsintát! Tudom, hogy az a kedvenced.
 Elég váratlanul ért a dolog. Eddig mindig én készítettem reggelit neki, és most, hogy a szerepek felcserélődtek, a törődését még jobban értékeltem.
 Leültem az asztalhoz, és malacmódjára kezdtem el tömni magamba a finomságot. Az íze megrészegített. Nem tudtam eldönteni, miért ízlik annyira, azért, mert Ő készítette, vagy azért, mert ez a kedvenc kajám. Hamar kiszedte a maga adagját, és leült.
 - Hé, lassabban, még a végén félrenyeled! – mondta elbűvölő, angyali mosollyal az arcán. Viszonoztam a gesztusát és már azon voltam, hogy elmesélem neki az álmomat, ám az utolsó pillanatban az eszem élt a vétó jogával, és elhessegettem az ötletet. Mindemellett tudatában voltam annak, hogy muszáj megvitatnunk a tegnapit. Valójában fogalmam se volt, hogy mi lesz a kettőnk kapcsolatából. Maradunk továbbra is barátok, vagy esetleg…
 - Radar! – kiáltottam. –  Azt hiszem, beszélnünk kéne…
 - De hát most is beszélünk – mondta tréfásan, mire én automatikusan rázni kezdtem a fejemet:
 - Nem úgy értem. A tegnapiról kéne beszélnünk. – Azt reméltem a komolyságom rá is átárad, de tévedtem. Ugyanabban a komolytalan stílusban folytatta:
 - Hát jó! Beszéljünk a tegnapi napról.
 - A csók…
 - A csók valami fantasztikus volt – szakított félbe. – Ahhoz képest, hogy neked ez volt az első, nagyon jól csináltad. – Elpirultam, és sietve leszegeztem a tekintetemet. Eszembe jutott megint az álmom, és az a vad smár, amit akkor adott.
 - Te, és Delma gondolom, vadabbul csináljátok. – Újra rám tört az a rémes arrogancia, ami mindig akkor uralkodott el rajtam, mikor a lány az eszembe jut. Bármikor, amikor felidézem a tökéletes testét, kerek, méretes melleit, és a buta, de ennek ellenére iszonyúan szép arcát, elkap a féltékenység. Persze, hisz ő gyakorlatilag topmodellnek is elmehetne, míg én, a magam alacsony termetével, és átlagos arcával egy szürke kisegér vagyok.
 Radar felhorkant. Azt hittem, sarokba szorítottam, így újra beszédre nyitottam a számat, de megelőzött:
 - Delma? Delmával szakítottam. – A tekintetéből csak úgy áradt az őszinteség. Fogalmam se volt, hogy mit válaszoljak neki, így ő ezt látva, folytatta: - Tegnap felhívtam, és megmondtam neki, hogy vége.
 - Mégis miért tettél ilyet? – A döbbenettől alig bírtam belekortyolni a narancslevembe. Azt hittem, tényleg szereti őt, hiszen azt mondta, ez a kapcsolata más. A bűntudat keserű íze hamar belém költözött. Még jó, hogy elleneztem azt, hogy együtt legyenek, de legbelül nem szerettem volna, hogy miattam váljanak szét. Nem akartam tönkretenni az ő boldogságát. 
 - Mert elgondolkoztam azon, amit mondtál, hogy csak azért vagyunk együtt, mert jó vele a szex. Rájöttem, hogy nekem erősebb kapcsolatra van szükségem. Egy olyan emberre, akivel egy hullámhosszon vagyunk.
 - Hát, akkor szurkolok. Remélem, találsz ilyen lányt. 
 Elmosolyodott. Mintha egy kisgyermek lennék, úgy nézett rám azokkal a gyönyörű, kék szemeivel.
 - Ami azt illeti, már meg is van a jelöltem.
 - Tényleg? És ki az? – Az irigység szikrái újra kezdtek bennem fellángolni. Tudtam, hogy ő egy szívtipró, na, de hogy ennyire…
 - Kis butus – nevetett. – Hát, te!
 - Én? – A szemem kikerekedett, és a meglepődöttségtől a számat tárva hagytam. – De hisz mi…
 - Nem felejtettem el az ígéretemet. Pontosan emlékszem, mit mondtam neked aznap a játszótéren.
 Felkacagtam. Hazug szavak – gondoltam magamban.
 - Radar, te tényleg úgy gondolod, hogy mi valaha is igazi párost alkothatunk?
 - Miért ne?
 A szó legszorosabb értelmében megdermedtem. Egyben rendkívül tetszett a hozzáállása, és egyben nagyon féltem, mi lesz, ha valóban egy pár leszünk. Én nem akarok titokban élni. Képtelen lennék rá.
 - Elköltözünk egy olyan helyre, ahol senki sem ismer minket, és úgy élünk majd, mint egy igazi pár. – Lassan feltápászkodott, és megkerülve az üvegasztalt, letérdelt elém. Mintha a kezemet akarná megkérni.
 - Egy igazi pár – ismételtem a szavait. – Radar, mond csak, te mióta érzed ezt?
 A kérdésem kimondása után eszembe jutott, hogy talán ő csak a tegnapi csókunk miatt kigyulladó mámortól mondja ezeket. Beleremegtem a gondolatba, miszerint lehet, nem is gondolta komolyan a dolgot.
 - Azóta, America, hogy megígértem neked, örökké együtt leszünk – a szemeiből olyan hatalmas őszinteség, és tisztaság áradt, ami mellett végtelenül mocskosnak, és bűnösnek éreztem magamat. Olyan boldogsággal töltöttek el a szavai, amitől még pár kóbor könnycseppem is kibuggyant.
 Amikor ezt meglátta, lassan letörölte az arcomról a rakoncátlan cseppeket. Mosolyogtam. Mosolyogtam, mert boldog voltam.
 - Radar, én annyira… - dadogtam, de hamar megbotlottam a szavakban.
 Radar még közelebb hajolt egészen addig, míg el nem érte az ajkaimat.
 - Szeretlek – mondta, majd megcsókolt.

 Az iskolában csakis rá tudtam gondolni. Belefészkelte magát az elmémbe úgy, hogy képtelen voltam kiverni őt a fejemből. Amikor a menő barátaival beszélgetett, és meglátott, mindig rám kacsintott, azonban szót csak néha váltottunk, és akkor is a beszélgetésünk kimerült abban, hogy hogyan telik a napunk. Legbelül azt szerettem volna, ha a szó szerint a kezét a szekrényemre tenné, miközben én épp pakolom be a holmijaimat, és mikor megfordulok, csókot lopna. Persze ez csak egy gyerekes képzelgés. Nem akartam, hogy ilyet tegyen. Jó volt nekem úgy is, hogy tudtam, csak engem szeret, csak én kellek neki. Mindemellett az álmomat sem bírtam kiverni a fejemből. A vágyódás a teste iránt egyre inkább nőni kezdett, míg nem töri órán azon kaptam magamat, hogy teljesen elvesztettem a fejemet. Nem érdekelt akkor már se a tanár, se az óra. Csak ő. Ő volt az egyetlen, ami akkor számított. Végül a bizsergés megint elkapott, és tisztában voltam azzal, hogy mit is jelent ez. 
 - Tanár úr! Kimehetek a mosdóba, kérem?
 - Miss Taylor, éppen órán van – felelte szórakozottan a történelemtanár.
 - Kérem, lenne egy kis elintézni valóm – mondtam félszegen, mire, bár fanyarú képpel, de kiengedett.
 Örültem, hogy végre megszabadulhattam az órájáról. Szerettem a törit, ami azt illeti, az volt a kedvenc tantárgyam, de most, a testi vágyaim túl erősek voltak ahhoz, hogy figyelni tudjak. A kiüresedett folyosóra kiérve nem tudtam pontosan, mégis mit kezdjek magammal, így megindultam a B10-es terem felé, ahol csak nulladik órákat szoktak tartani. Jó érzés volt végre egy kis magány, egy kis egyedüllét, bár legszívesebben ezt az időt Radarral töltöttem volna el. Leültem a tanári asztalra és végignéztem a termen. Üres padok mindenütt, amikben hajnalban még a fáradt diákok töltötték az órát. Eszembe jutott, mi lenne, ha Radar is itt lenne. Mennyi mindent csinálhatnánk itt kettesben. Mennyi boldogságot adhatnánk itt egymásnak.
 A bizsergésem még jobban felerősödött, mikor rá gondoltam. Akartam őt. Úgy akartam, mint az álmomban, sőt, most talán még jobban. Hátradőltem a tanári asztalon, és amikor a fejem érintkezett a fával, megpróbáltam a lehető legjobban elmerülni a fantáziámban. Vajon a valóságban is olyan szenvedéllyel csókolgatna, mint az álmomban? Felidéztem magamban azt, amikor a kebleimmel játszadozott. Az a felfoghatatlan izgalom, és kéj, amit akkor átéltem felejthetetlen volt. Még akkor is, ha csak egy álom az egész.
 Azon kaptam magamat, hogy próbálom utánozni az ő érintéseit. Lassan lehámoztam magamról a pink has pólót, és vele együtt a melltartót is. Nem érdekelt mi van, ha valaki benyit és meglát. Most csak ő érdekel. Csak ő.
 Az ujjamat végighúztam a bordáimon, ahogy akkor ő is, és, mikor elértem az emlőmet, gyorsan megmarkoltam. Igyekeztem a legtökéletesebben utánozni az ő érintését. Azonban ez nem ment. Lehetetlen volt. Az én hideg, apró kezeim egyáltalán nem hasonlítanak az övéihez. Viszont én akartam azt az élvezetet. Nem voltam hajlandó feladni. Egyszerűen a testem követelte.
 Alig pár másodperccel később a boyfriend farmerem és a bugyim már a földön hevert, én pedig ki próbáltam elégíteni magamat. Maszturbáltam. Utoljára egy éve tettem ilyet, és akkor sem jártam sikerrel, most pedig az iskola egyik elhagyatott termében próbálkozom. Nevetséges.
 Az ujjaim felgyorsultak, és magamból halk nyögéseket adtam ki. Óvatosnak kellett lennem, hiszen a szomszédos teremben épp tanítás folyt. Ám érdekes módon a lebukás tudata még inkább erősebb bizsergést váltott ki belőlem. Olyan nagy bizsergést, amit egyedül képtelen voltam kielégíteni.
 Nyílt az ajtó, mire én reflexből felpattantam, de már nem volt időm leugrani a tanári asztalról. Semmim sem volt, amivel eltakarhattam volna magamat, így ösztönösen a kezeimmel próbáltam elrejteni a testemet. Abban a pillanatban megbántam, hogy ennyire meggondolatlanul viselkedtem. Én hülye. Gondolhattam volna, hogy valaki úgyis bejön. Mégis megtettem. Mégis engedtem a késztetésnek.
 Ám amikor kitisztult előttem a fiú arca, egyszerre éreztem mérhetetlen nagy megnyugvást, és óriási szégyent. Radar volt az. A tekintetét a meglepettség maszkként fedte be. Ám mindezek ellenére a kaján vigyorát képtelen volt elrejteni, amitől még inkább elpirultam.
 - Te meg mit keresel itt?! – kérdeztem egyből.
 - Én? Inkább te mit csinálsz itt meztelenül, miközben órán kéne lenned?
 Nem válaszoltam. Kétségtelenül ebből már vesztesen fogok kijönni, így inkább hallgattam – legalább egy jó döntésem legyen a mai nap. Radar közelebb sétált hozzám, egészen addig, míg mindössze pár lépés választott el minket. Remegve vártam, vajon most mi fog történni. Le kellett volna pattannom, és fel kellett volna vennem a ruháimat, de egyszerűen képtelen voltam rá. Mint egy szobor, úgy ültem mereven a tanáripadon.
 - Mit keresel itt? – tette fel újra a kérdést. Pár percig úgy éreztem, mintha csak apa állna előttem, aki éppen fegyelmezni készül.
 - Én csak… - Ösztönösen kerestem a szavakat, a mentségeket, melyekkel ki tudom magamat magyarázni a dologból, de ez képtelenség volt.
 Radar egyre közelebb és közelebb lépett, és egyszerűen nem bírtam figyelmen kívül hagyni az egyre jobban megmerevedő férfiasságát. Végül elért egészen az asztal széléig. A bizsergésem fokozódott. A testem már követelte őt, akarta, de nagyon.
 Két, meleg érintést éreztem az arcomon. A kezeit végigsimította az orcáimon, amitől az eddigi kellemetlen feszültségem átvándorolt élvezetes izgalomba. Valójában, csak erre vártam. Amikor beléptem ebbe a terembe, végig arra gondoltam, milyen jó lenne, ha most itt lenne, és lám, itt van. Itt áll előttem.
 - Olyan rossz kislány vagy – mondta, majd az arcomat egészen addig húzta maga felé, míg végül meg nem csókolt. Vadul. Olyan vadul, mint az álmomban. Attól féltem, talán ez valóban csak egy álom. Egy gyönyörű álom. A nyelveink táncot jártak, és alig pár másodpernyi szünetekkel élveztük egymás ízét.
 Hamar levette magáról a baseballdzsekit és a pólót, majd még pár percnyi csókolózás után aprólékosan lejjebb és lejjebb haladt. A nyakam felől éreztem most a forró csókjait, és ösztönösen végigsimítottam a kezemet a saját, végül pedig az ő izmos felsőtestén. Gyermek módjára utánozott engem, ám megakadt a kebleimnél. Felnyögtem. Igen. Biztosan álmodom. Ez nem lehet a valóság. Túl szép ahhoz.
 Gyengéden hátrafektetett úgy, hogy mindössze a hátam felső része érjen a fához. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy biztos készen állok-e erre, de amilyen gyorsan jött a gondolat, olyan gyorsan is ment el. Hisz még sosem álltam ennyire készen, mint most.
 Egy rövidke pillanatig eltávolodott tőlem, hogy elintézze a védekezést, és most már letolt nadrággal közeledett. A hasam megrezzent, mikor a csókjaival elárasztotta a köldököm környékét. Viszonoznom kellett azt, hogy ilyen élvezeteket nyújt felém, így még jobban ellazultam, és hagytam, hogy tegyen azt, amit csak akar.
 - Biztosan szeretnéd? – kérdezte, mire én türelmetlen bólogatással jeleztem, hogy jelen pillanatban csakis erre az egy dologra vágyom.
  Engedett a kérésemnek. Lassan elkezdett belém hatolni, amitől én akaratlanul felnyögtem.
 - Szólj, ha fáj – mondta, de ezt én már meg sem hallottam. Ellazítottam minden izmomat, és élveztem a helyzetet. Nagyon is. Boldog voltam. Végre felhőtlen boldogságot érezhettem. Innentől kezdve semmi sem tudja elrontani a kedvemet. Semmi az égvilágon.
 Egyre gyorsabban és gyorsabban haladtunk, míg nem a testiség végleg össze nem kötött minket. Szorosan kapaszkodtunk egymásba, és élveztük azt, hogy boldoggá tehetjük a másikat. Akkor már nem számított semmi. Sem az iskola. Sem az osztályterem. A vérfertőzés meg pláne nem. Egymáséi voltunk, és az ebből fakadó felfoghatatlan örömünk szinte valami jó varázslatként járta át a környezetet. Boldogság. Szerelem. A két érzelem, melyek akkor az egész napomon, mi több, az év többi napján is végigkísértek. Szerettem őt. Mindennél jobban.


 Mindent végig jártam. Egytől egyig az összes szobát, miközben a kis ridikülömet szorongattam. Amikor az emeletet letudtam, jöhetett a földszint és vele együtt a nappali, a konyha és a pince.
 - Igazán segíthetnél – mormogtam félúton Radarra, aki láthatóan nagyon beleélte magát az olvasásba. Kanapé hiányában kénytelen volt az ablakpárkányra ülni. – Mit olvasol? – kérdeztem kíváncsian, mire felmutatta a könyv borítóját, amin hatalmas, fehér betűkkel ez állt:

Forbidden
 - Emlékszel még?
 - Már hogyne emlékeznék – mosolyogtam. – Milyen rég is volt.
- Lassan három éve már. – A tekintetében a nosztalgia halvány sugarait véltem felfedezni.
- Az emelet tiszta, és a földszint is szerintem. Nem hagyunk itt semmit, tehát, akár indulhatunk is.
 Bólintott, és összezárta a könyvet. Próbálta palástolni a lelkesedését, de elég bénán ment neki.
 - Akkor irány Olaszország!
 - Igen, irány Olaszország! – ismételtem, és tréfásan csókot loptam tőle, miközben haladtunk kifelé az autóhoz. 



Tetszett? Iratkozz fel!
Kérsz még? Csatlakozz hozzám facebook-on!
Kérdésed van? Tedd fel ask.fm-en!

19 megjegyzés:

  1. Király :) <3
    Jó a fantáziád ;)

    VálaszTörlés
  2. Aranyom^^.. Asszem bövült a blogod egy olvasóval ;)

    VálaszTörlés
  3. Olyan szép vége lett :3 TuT Meghatódtam, annyira jó volt elolvasni. :3 Csak így tovább :3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) pedig gondolkoztam a bad end-en, de aztán gondoltam, nem leszek ünneprontó :P - majd legközelebb muhahahahaaaa

      Törlés
  4. Hatalas😀👌💜 Hülye kèrdès de lesz mèg rèsz?😄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy tetszett, de el kell szomorítsalak: nem lesz sajna több rész. Eleve egy novellának terveztem, csak egy pöppet túl hosszú lett, így feldaraboltam :)

      Törlés
  5. Káár, hogy nem lesz több rész :(

    VálaszTörlés
  6. Èrtem. Nem baj èn ìgy is imádtam☺

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszett. Így egyben az egész:)

    VálaszTörlés
  8. Szia!

    Nos.
    Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is mondjam itt el végig a dolgokat, hogy azt ne sértésnek vedd, bár van egy olyan érzésem, hogy a végén annak fogod venni.
    Most gondolom azt fogod mondani, hogy három évvel idősebb vagyok, és milyen nagynak hiszem magam. Nem hiszem magam annak, sőt.
    Tizenhárom éves voltam, mikor írni kezdtem, és azóta én nagyon sok divathullámot végigkövettem - melyiket így, melyiket úgy. (Az, hogy tizenhárom évesen, ez a Twilight Saga első-második részének aranykorát jelentette.)
    Tizenöt évesen hol gondolkodtam én szexuális történetekben, pláne egy vérfertőző kapcsolatban? (Hidd el, előrefele nem tűnik soknak az a három év. Visszafelé igen.)
    Ami az utóbbi idők divatjait illeti, én kezdek nagyon, nagyon, nagyon kiakadni. Kezdődött a sok-sok bérgyilkossal, pszichopatával, aztán jött a 50shades után a sok erotikus blog - ami láthatóan még mindig nem csengett le -, meg Stockholm-szindrómás Mary Sue karakterek, pedig a Mary Sue féle karakterek megjelenése már elég erőszak volt az irodalom ellen. De aztán jöttek ezek a típusú történetek, és nálam betelt az a bizonyos pohár.
    Értem én, hogy a polgárpukkasztás figyelemfelkeltő, és hogy lehet jól is csinálni, mert ott volt például Rimbaud (akiről ha még nem tanultál, akkor végképp semmi keresnivalód egy ilyen történet fölött), aki már a 1860-as, 70-es évek körül profi szinten űzte a dolgot, meg újabb példának ott vannak a Trónok Harca kötetet, meg a sorozat, ami most megint előtérbe helyezte a kérdést. De a Trónok Harca nem idealizálja az ilyen kérdéseket, nem romantizál, nem próbálja eladni, mint mesét habbal, mint a legújabb nyálas, rózsaszín felhődarabkát. Megmutatja, hogy milyen undorító az ilyen kapcsolat.
    Ugyanis a vérfertőző kapcsolatok nem véletlenül illegálisak – mert igenis azok. Nagyon komoly jogi háttere van, aminek gondolom utána nézni már fárasztó lett volna.
    Nem szeretnék belemenni abba, hogy egyrészt nagyon-nagyon remélem, hogy egyke vagy, mert ha nem, abba nem bírok belegondolni. Másrészt, hogy te, és az ilyesfajta blogok írói csak abba nem bírtok belegondolni, hogy vannak emberek, akiket ténylegesen molesztál az apja, a bátyja, a nagyapja, vagy nagybátyja. És akik láthatják ezeket a blogokat, és sírhatnak szépen csendben egy sarokban, azt látva, hogy amit eddig próbáltak elhitetni magukkal – hogy a világ egyetért velük, hogy tudjuk, hogy ez nem jó, és hogy túl tud ezen lendülni, hogy ez nem jó dolog, hogy nem normális, ami vele történt -, az nem igaz, és az emberek idealizálják az ilyesfajta dolgokat.
    Az ilyesfajta kapcsolat emberi ösztön szinten rossz – a család nem erre van, a családba nem szeret bele az ember, és mentálisan egészséges emberek nem is teszik. Akiben nem kelt elemi undort az ilyen, az valahol a szociopata és az egyszerűen perverz között leledzik.
    A történeted több pontja is kiborított. Először is az, ahogy a szülőket bevontad a történetbe – a haláluk egyszerűen felesleges volt, érzelmi befolyás az olvasóra nézve, mert az ember instant szánalmat érez azok iránt, akik korán elvesztették a szüleiket, pláne, ha még fiatalok. Oh, nem, várj, a haláluknak valóban volt valami értelme – így nem maradt senki, aki fejbe vágja a srácot, hogy szálljon már észhez. Csak a komornyik.
    [folyt.köv.]

    VálaszTörlés
  9. [folytatom]
    Apropó komornyik. Ha meghaltak a szüleik, és sírnak amiatt, hogy elvesztették a cégüket is, akkor aligha telik nekik arra, hogy komornyikot tartsanak, fenntartsanak egy házat, fizessék az adókat, vegyenek egy kocsit, és a többi.
    A pillanat, mikor a lány ráüvölt a kisgyerekekre, azért, mert képtelen feldolgozni, hogy szociopata. Az ember fejlődéspszichológiájának szerves része az apafigura, kisfiúknál az anyafigura. Éppen ezért mondják a kisgyerekek a szüleiknek, hogy „Ugye feleségül veszel, ha megnövök?” vagy „Ha felnövök, elveszlek feleségül, Anya!” Adott esetben a család más, idősebb tagja is lehet ez a figura, akár egy idősebb testvér is. (A későbbiekben tapasztaltak alapján a párválasztásnál vagy afelé a típus felé húzunk, vagy attól elfelé.) Tehát az ilyesfajta kijelentések a kisgyerekeknél, ki kell ábrándítsalak, nem betegesek, hanem egészségesek. (Újra kell hangsúlyoznom, később már beteges.)
    Az, hogy a lány kiakad, amiért a bátyja szerelmi kapcsolatba mer bonyolódni valaki mással, teszi ezt ráadásul a szülei halálának évfordulóján. Ha már a srácnak van ahhoz idegzete, hogy ezt akkor tegye, akkor a lánynak semmi joga kiakadni rajta, ha egyszer ugyanazon a napon hajlandó megcsókolni a bátyját, sőt szerelmet vallani neki. Ez biza erősen képmutatás szagú.
    A következő pont az, hogy a lány szűz. Ezzel nincsen semmi gond, mindenkinek szíve joga eldönteni, mikor áll rá készen. A problémám ott kezdődik, hogy a szűz lányok alapvetően kissé zavarba jönnek a szexuális témáktól, még akkor is, ha nagyon nagynak akarnak tűnni, mert nincs tapasztalatuk, első kézből nem tudják, mi is az. Éppen ezért számomra elképzelhetetlen az, hogy kikéredzkedjen óráról, aztán anyaszült meztelenül kezdjen maszturbálni egy félreeső teremben. (Viszont hálás köszönetem, végre rájöttem, miért nincs B10-es terem az iskolánkban.)
    A következő pont is ide kapcsolódik. Mármint ahhoz, hogy a lány szűz. A fiúknál a pubertás elején gyakori jelenség a spontán magömlés az éjszaka, azonban ez nem egyenlő az orgazmussal. Így hát nagyon ritka az, hogy valaki álmában elélvezzen. Pláne, ha azt vesszük, hogy a nők biológiailag nehezebben érik el az orgazmust, mint a férfiak.
    Ami még feldühít az ilyen történetekben, mint a tiéd – jobban mondva az íróikban, de ha alapból ezt írtam volna, sokkal bunkóbbnak tűntem volna -, az az, hogy nem veszed figyelembe az olvasótáborodat. Írónak lenni felelősség. A kisebbek, akik gondolják, jó poén valami nagyosat olvasni, azt fogják gondolni, ez így teljesen természetes és jó – itt visszakapcsolnék ahhoz a ponthoz, ahol a megerőszakoltakról beszéltem -, így máris befolyásoltad a gondolkodásukat, az értékrendjüket, és nem, nem a jó irányba. Íróként felelősséget kell vállalnod azért, hogy mit adsz ki a kezeid közül, és hogy az milyen módon fogja irányítani mások életét.
    Ajánlanám figyelmedbe Petőfi XIX. század költői c. művét. Nekem korábban nem tetszett, az irományodat olvasva azonnal beleszerettem. Mintha Petőfi előrevetítette volna a dolgokat, és ettől csak még jobban imádom, mint eddig. „ […] Nagy munkát vállal az magára, / Ki most kezébe lantot vesz. / […] / Pusztában bujdosunk, mint hajdan / Népével Mózes bujdosott, / S követte, melyet isten külde / Vezérül, a lángoszlopot. / […] / Lángoszlopoknak rendelé / A költőket, hogy ők vezessék / A népet Kánaán felé.”

    Minden jót!

    Ui.: A bristoli perverz novelládat inkább nem olvasom el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sajnos nálad is megtapasztaltam ugyan azt a dolgot, mint megannyi, de megannyi embernél, aki úgy gondolta, véleményez engem (mivel a kritikád rám is irányult a történetemmel egyetemben) - úgy, hogy közben mindössze egy irományomat olvasta el. Ezt utálom. Az az "Ui.:" nem kellett volna oda, mivel szépen leírtad magad előttem: címből ítélsz. Tájékoztatlak, hogy A bristoli perverz novellám egy darab erotikus jelenetet sem tartalmaz, mi több, mivel úgyse olvasod el, ezért még a cselekményt is leírom neked:
      - Kent Britton nyomozó egy olyan esetben nyomoz, ahol a lánya is az áldozatok között van. Az iskola egyik tanára 16 éven át videózta az öltözőket és a mosdókat - még mielőtt írnád, nem, nem részletezem, miről szólnak a felvételek - viszont ez az eset valóban megtörtént
      - Aznap este Kent Tristre, a lányára vigyáz
      - Trist telefonon beszél az elfogott tanárral
      - Kiderül, hogy Trist is benne van a dologban, mi több, ő cserélte ki a kamerákat
      - A szomszéd idős hölgy meghallja a dolgot, és a házára szerelt hangrögzítők pedig felveszik Trist beszélgetését
      - A hölgy elviszi a rendőrségre a felvételt, de út közben szívinfarktust kap és karambolozik Trist anyjával

      Na ezért esetleg nem kéne a címből ítélni... minden esetre ez csak egy kis kitérő volt, mert nagyon felkavart, az, hogy mindössze cím miatt nem olvasod el. Ez olyan, mintha én nem olvasnám el a kommentedet, mert "túl hosszú" - ami igaz is... és úgy válaszolnék neked.

      Az írók véleményem szerint nem tartoznak felelősséggel semmire. Mi azt írjuk, amit akarunk. Ennek az ellentéte a cenzúra, amit én nagyon elkerülök. Látom, hogy te is írsz, így elég szomorú, hogy nem tudod, egy író a gondolatait írja le, nem pedig azt, amit akarnak, hogy gondoljon. Igen. Én akkor éppen arra gondoltam. Az mozgatta a fantáziámat, és úgy döntöttem le is írom... sőt! Kapaszkodj meg: publikálom is! Én kiírtam a 18+-os karikát, az erotikus tartalmat, és a vérfertőzést, így innentől már mindenki a saját felelősségére olvasta el. Tekintve, hogy ez az én blogom felelősséggel - vagy éppen a nélkül (ahogy nekem tetszik), megosztom azt, amit akarok. Tekints erre úgy, mint az én kis birodalmamra. Nem kötelező itt lennie senkinek, de aki ide téved, azt nem zavarom el.

      Valószínűleg nem értelmezted jól, mivel America azon volt felháborodva,hogy pont a szüleinek az évfordulóján csinálta ezt. Azon a napon, amikor meghaltak. Ezt követően a csók viszont már kapott magyarázatot, hiszen visszaemlékezve a szüleik halálára, tudatosul bennük még jobban, hogy ketten maradtak egymásnak. Csak egymásra számíthatnak.

      "Ui.:" - (csak, hogy nekem is legyen egy "ui"-m) Nem tanácsos egy olyan idézetet belerakni a kommentedbe, ami talán rád jobban is vonatkozik, mint rám

      Törlés
    2. Látom az, hogy a kisregényed több sebből vérzik, már nem is érdekelt. Azt hiszem nem teljesen fogtad fel, miről is szól az idézet.

      Törlés
  10. Jaj de nem akartam ide kommentelni!
    De ha már sajnos megtettem, akkor annyit el kell mondanom, hogy az a bizonyos huncut kis Petőfi idézet annyit jelent, hogy a költőknek/íróknak kell utat mutatniuk az embereknek és felnyitni a szemüket. A költő feladata a világ megformálása, alkotásait pedig alá kell rendelnie a fontosabb eszmének, nemesebb céloknak.
    Magyarán, igenis felelősséggel tartozol azért, amiket feltöltesz az internetre. Más kérdés persze, hogy otthon magadnak a saját fantáziáidnak eleget téve miket írsz. Senki sem mondta, hogy nem szabad olyan dolgokról írnod, mint a vérfertőzés, de bármilyen nehéz is, azt meg kell értened, hogy egy ilyen iromány az új generációra nézve nagyon is romboló hatással lehet.
    (Ha nem egy jó és teljesen természetes dolognak állítanád be ezt az igenis létező problémát, akkor természetesen nem lenne semmi gond)
    Hisz gondolj csak bele, egy kislány aki csak most ismerkedik az írással, a blogger világgal, elolvassa ezt és azt fogja gondolni, hogy "hmm ez izgalmasan hangzik" vagy "áh ez tényleg nem olyan rossz dolog" és máris egy lavinát indítottál el.
    Tényleg nem akartam kommentelni, mert azt gondoltam feleslegesen próbálnálak meggyőzni erről, hisz már egy tapasztalt írónő lehetsz. De aztán megláttam, hogy 15 éves vagy. Amivel természetesen nincs semmi gond, mert hát fiatalabbak is írtak már remek műveket. De rájöttem, hogy valószínűleg te ennek a tevékenységnek (az írásnak) a komolyságával még nem lehetsz tisztában, amit nem is vár el tőled senki, mert még van időd megtapasztalni mindent. Én csupán annyit kérek, hogy legközelebb jól fontold meg milyen formában tálalsz egy ehhez hasonló történetet. (gondolok itt arra, hogy a történeted végére egy pillanatra elhittem, hogy a vérfertőzés szerinted egy igazán fasza dolog)
    Egyébként egyáltalán nem írsz rosszul, sőt.
    Éppen ezért remélem, hogy megfontolod amit írtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia
      Úgy látszik kisebb vita fog itt kialakulni :D
      Mindenesetre van abban valami amit írsz, és belátom, építő szempontból nem is ez a legjobb a társadalom számára, de azért nem hiszem, hogy bárkit is az én történetem manipulálna. Tekintve arra, hogy az ő korosztályuk inkább filmeket néz, sokkal valószínűbb, hogy nem ezt fogják olvasni, hanem mondjuk testvér v. szülő-gyerek vagy egész család stb. pornót néznek. Mindig lesznek olyan beteg alkotások, mint az enyémek, és akire pedig tényleg hatással lesz, az már eleve el volt veszne. Értsd: kemény pszichés problémákkal küzdött élete során és így -vagy úgy, de valami úgyis előhozta volna belőle. Akár az én storym, akár egy film, és erről nem az adott mű, de még csak nem is ő, hanem inkább a trauma maga tehet, ami érte őt.

      Egyébként köszönöm! :) örülök, hogy tetszik az írási stílusom, bár bevallom, ez utóbbi művel a vélemények és a mondanivalóra tekintettel nem vagyok megelégedve. Remélem a legközelebbi majd jobb lesz :D

      Törlés
  11. Sziia, először is : ez a műfaj nekem nem nagyon jött eddig be , de ez eszméletlen jó kis történer.
    Másodszor : egy díj vár rád a blogomon
    Linkje :
    http://nekemezmagas.blogspot.hu/?m=1

    VálaszTörlés

Layout by Breath